Соустай шарсан дүпү
- 1 хоолны халбага нунтаг цагаан гаа
- 2 цайны халбага элсэн чихэр
- аяганы ¼ гүнжидын тос
- аяганы ¼ ус
- аяганы ¼ шар буурцгийн соус
- 300 гр шарсан дүпү
Арга:
- Шарсан дүпүг жижиглэн гурвалжин эсвэл дөрвөлжин хэрчинэ.
- Хайруулын тавгаа халаан гүнжидын тос хийнэ
- Нунтаг цагаан гаагаа хийн хутгана.
- Дараа нь дүпү, шар буурцгийн соус, элсэн чихэр нэмнэ.
- Хэдэн минут хутгаж байгаад усаа нэмнэ.
- Бага зөөлөн галаар болгоно.
- Усгүй болтол нь 1-2 мин хутгаж байгаад гаргана.
0 comments:
Post a Comment